Conducere preventiva

AutoStonny

     Comportamentul rutier care asigura prevenirea accidentelor prin anticiparea si evitarea situatiilor periculoase determinate de ceilalti participanti la trafic, precum si adaptarea vitezei la conditiile de drum, de trafic si meteorologice.


Conducere Preventiva

Conducerea preventiva se bazeaza pe:


1. pregatirea mentala pentru efectuarea unei curse, conduita fizica si psihica a conducatorului auto.
2. vederea, observarea si concentrarea asupra pericolelor actuale sau potentiale.
3. stapanirea tehnicilor de conducere necesare pentru a evita o situatie periculoasa sau de a limita consecintele unei astfel de situatii pe cale sa se produca.

     Cu se comporta masinile I A R N A     Unghiul mort
Normele de poluare europene   EURO 2, 3, 4, 5, 6

    Conducerea ecologica

    Normele de poluare europene  ( EURO 2, 3, 4, 5 )  au impus treptat constructorilor de motoare sa scada cantitatea de CO si de combustibil nears din gazele de esapament.
    Pentru combustibilul nears este prevazut un catalizator, pe teava de esapament la iesirea din galeria de evacuare a gazelor, care arde la temperaturi mari combustibilul nears. Pe galeria de evacuare este prevazut un senzor, sonda lambda, care masoara cantitatea de oxigen din gazele de esapament si da comanda calculatorului de bord sa dozeze combustibilul la injectoare.
    Conducerea ecologica poate duce la o scadere substantiala a gradului de poluare si implicit la reducerea distrugerii stratului de ozon.
     Optimizarea utilizarii autovehiculului duce la reducerea consumului de carburant. In acest sens se va avea in vedere urmatoarele :     Mai mult:

Persoana care solicita permisul de conducere categoria B, trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:

- sa aiba varsta de cel putin 18 ani; (cursurile unei scoli de soferi din Bucuresti sau din orice alt judet pot fi incepute cu 3 luni inainte de a implini 18 ani);
- sa fie apta din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria B;
- sa nu fi fost condamnata definitiv pentru una din infractiunile perevazute la art. 22 alin. 4 din Decretul nr. 328/1966, republicat, cu exceptia cazurilor în care a intervenit amnistia sau reabilitarea;
- sa fi absolvit cursurile unei scoli de soferi;
- sa fie declarat admis in urma sustinerii examenului cu politia (proba teoretica si proba practica).
    Ce mai trebuie stiut este faptul ca examenul auto se sustine in localitatea ( judetul ) unde aveti domiciliul stabil;   Spre exemplu, daca nu aveti domiciliul in Bucuresti dar locuiti aici, puteti urma fara probleme cursurile scolii de soferi, dar nu puteti sustine examenul in Bucuresti.       Mai mult:


Pagina de minerit + Faucet,  DogeCoin, BTC, LTC, Dash, BCH.

    Aceasta este o pagina de minerit 6 monezi plus un Faucet pentru fiecare dintre acestea,    DogeCoin, BitCoin, LiteCoin, Dash, BCH, Tokens.
  Ai nevoie de un cont, facut numai cu adresa de email si o parola.
  O data contul creeat, ai pagina de administrare cu wallet si optiuni pentru fiecare moneda: minare, transfer, schimb, contorizarea acestora pe zile, luni.... bonusuri la numarul de accesari, plus o loterie.


faucet LiteCoin

    Faucet-uri. Vezi pagina