Prioritate de dreapta

AutoStonny

Cazurile in care conducatorii de vehicule NU AU PRIORITATE DE TRECERE

1. Vehiculele care intra pe un drum public venind de pe un drum lateral , de categorie inferioara :

Pierde prioritatea

    Vehiculele care vor sa intre pe un drum public venind de pe un drum lateral de categorie inferioara, sunt obligate sa acorde prioritate de trecere celor care circula pe drumul public, indiferent de directia de deplasare.2. Vehiculele care intra intr-o intersectie venind de pe un drum public pe care nu este instalat vreun indicator de prioritate, fata de vehiculele care circula dinspre dreapta:

Pierde prioritatea

    Cand doua vehicule se apropie de o intersectie unde nu este instalat un indicator de prioritate, vehiculul care urmeaza sa intre in intersectie, nu are prioritate de trecere fata de cel care circula din dreapta.


3. Vehiculele care circula pe un drum public pe care este instalat unul dintre indicatoarele cu semnificatia CEDEAZA TRECEREA sau OPRIRE :

CEDEAZA TRECEREA

Prioritate de trecere

    Conducatorii de vehicule care intalnesc unul din indicatoarele "Cedeaza trecerea" sau ”Oprire” sunt obligati sa respecte semnificatia acestora si sa acorde prioritate de trecere tuturor celor care au acest drept.4.Vehiculele care intalnesc indicatorul PRIORITATE PENTRU CIRCULATIA DIN SENS INVERS :

Pierde prioritatea

    La intalnirea acestui indicator toate vehiculele isi vor pierde prioritatea fata de vehiculele care circula din sens opus. ( Categoriile de autovehicule care trebuie sa respecte semnificatia indicatorului )5.Vehiculele care intra intr-o intersectie in sens giratoriu, fata de cei care circula in interiorul acesteia:

Pierde prioritatea

    La apropierea de o intersectie in sens giratoriu, conducatorii de vehicule sunt obligati sa circule cu o viteza care sa ii permita oprirea, pentru a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circula in interiorul intersectiei.6. Vehiculul care coboara o panta fata de vehiculul care urca :

Intersectiile dirijatea

   Se aplica pe sectoarele de drum cu declivitati unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe langa celalalt, indiferent de sensul de circulatie care este blocat de obstacol. In aceasta situatie vehiculele care coboara o panta nu au prioritate de trecere fata de cele care urca. Nu se aplica in intersectii.7. Vehiculele care se pun in miscare sau care ies din curte, garaj, gang fata de vehiculele care circula pe drumul public, indiferent de directia de deplasare (se excepteaza autovehiculele din serviciile de transport public de persoane care se pun in miscare din statiile prevazute cu alveole ) :

Pierde prioritatea in panta

Pierde prioritatea

    Conducatorul de vehicul care se pune in miscare sau care doreste sa intre pe drumul public, este obligat sa semnalizeze si sa se asigure pentru a acorda prioritate tuturor vehiculelor care circula pe drumul public indiferent de directia de deplasare.8. Vehiculele care executa virajul spre stanga fata de cele care circula din sens opus, inclusiv atunci cand circulatia in intersectie este dirijata prin semnale luminoase :

Pierde prioritatea

9. Vehiculul care efectueaza viraj spre stanga sau spre dreapta si se intersecteaza cu un biciclist care circula pe o pista pentru biciclete, semnalizata ca atare :

Pierde prioritatea fata de biciclisti

10. Tramvaiul care efectueaza virajul spre stanga PIERDE prioritatea fata de vehiculele care circula din sens opus, daca semnalizarea rutiera din acea zona nu stabileste o alta regula.

Tramvaiul pierde prioritatea


    In intersectiile dirijate prin indicatoare de prioritate, tramvaiele la schimbarea directiei spre dreapta, NU au prioritate fata de vehiculele care circula pe directia inainte. Chiar daca sunt in mers.

intersectiile dirijate


    Prioritatea de dreapta    Unghiul mort     Parcarea laterala
Pagina de minerit + Faucet,  DogeCoin, BTC, LTC, Dash, BCH.

    Prioritatea se pierde    Unghiul mort     Parcarea laterala
Pagina de minerit + Faucet,  DogeCoin, BTC, LTC, Dash, BCH.

ROLL   -   În aceste jocuri gratuit poți câștiga Litecoin, ( ETH, BTC, USDT, XNR, XEM, BNB, USDT, DASH, TRX, ADA, NEO, ...)Câștigă până la 200 USD. Tabelul de mai jos indică cantitatea de Litecoin gratuită pe care o câștigi în funcție de numărul pe care îl rulezi. Rulați gratuit 10000 pentru a obține jackpotul de 200 $. Puteți crește câștigurile jucând jocul nostru Multiply . Aveți o șansă de 50/50 de a câștiga în acest joc echitabil. Bucurați-vă din oră in oră !


faucet LiteCoin

    Faucet-uri.  Vezi pagina